институционална

Благодарение на своята инфраструктура, базирана на човешки опит, натрупания бизнес опит в различни сектори и на ориентирания към клиента подход за обслужване, Stop Group постигна много сериозни и ценни референции за кратък период от време и постигна успешна позиция в сектора. През 2014 г. нашата компания започна да изнася и изнася продукти за Близкия Изток и Африка, Европа и Далечния Изток. 21 август 2018 г. Успешно преминахме CRASH TEST / COLLISION TEST в тестовия център Aisico в Рим / Италия и получихме сертификати IWA, ASTM F2656 и PAS68 (K-12). Турция с -1.3 са резултатите в който сме постигнали най-добри резултати.

Stop Group е компания, която непрекъснато се развива и продължава усилията си да се усъвършенства с квалифицирания си технически персонал, най-важното – продуктите, които произвежда с висококачествени технически материали, инвестициите, които прави и продължава да прави непрекъснати проучвания за научноизследователска и развойна дейност. Нашата компания отговаря на всички заявки на физически лица и / или институции, които искат стоки и / или услуги със същата сериозност и грижа, без да гледаме на мащаба на бизнеса.

нашата мисия

За да има успех в търговския смисъл, трябва да създава добавена стойност за националната икономика, като произвежда висококачествени продукти и услуги към вътрешния и международния пазар и да допринася положително и косвено за заетостта паралелно с нейното развитие.

нашата визия

Да развиваме нашите качествени продукти и услуги с нашите инвестиции в технически и човешки области и да предоставяме правилните продукти и услуги на всички физически и юридически лица, които изискват стоки и / или услуги от нас като уважавана и ценна марка.